Siirry suoraan sisältöön

Biosfääri goes Helsinki Pride 2023 – Yhteislähtlö

Kesä on alkanut ja on aika juhlia tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta! Biosfääri osallistuu tänäkin vuonna Helsinki Prideen ja Bio- ja ympäristötieteellisen yhteislähdöllä opiskelijoiden omaan blokkiin!

Helsinki Pride-viikko järjestetään 26.6.-2.7.2022 sisältäen mukanaan paljon erilaisia Helsinki Pride-yhteisön tapahtumia sekä tuttuakin tunnetumman perinteisen Pride-paraatin lauantaina 1.7.! Biosfäärin yhteislähtö kokoontuu klo 11 alkaen Varsapuistikolla (Kaisaniemenkadun, Yrjö-Koskisen kadun ja Unioninkadun risteyksessä), josta jatkamme Senaatintorille hieman ennen klo 12!

Kansainvälisen seksuaali- ja sukupuolivähemistöjen etuja ajavan järjestön ILGA-Europe:n vuoden 2023 raportin mukaan vuosi 2022 oli viime vuosikymmenen väkivaltaisin seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä kohtaan maailmanlaajuisasti. Osallistukaamme Prideen osoittaaksemme huoltamme nykyisestä kehityssuunnasta ja ääriliikkeiden noususta, tukea tasa-arvotyötä, sekä osoittaaksemme, että olemme aina puollustumassa opiskelu- ja työtovereidemme, perheenjäsentemme ja ystäviemme oikeuksia, heidän seksuaali- tai sukupuoli-identiteettiinsä katsomatta. Kenenkään ei tule kokea syrjintää, väkivaltaa tai muutakaan epätoivottua käytöstä, sukupuoleen, seksuaali-identiteettin tai muuhun ominaisuuteen katsomatta! 

🏳️‍🌈🏳️‍⚧️❤️‍🔥🏳️‍🌈🏳️‍⚧️Riemua ja kapinaa! 🏳️‍🌈🏳️‍⚧️❤️‍🔥🏳️‍🌈🏳️‍⚧️

MITÄ: Biosfäärin yhteislähtö Helsinki Prideen
MISSÄ: Varsapuistikko (Kaisaniemenkadun, Yrjö-Koskisen kadun ja Unioninkadun risteyksessä)
MILLOIN: Lauantaina 1.7. klo 11

ESTEETTÖMYYS:
Käytössä unisex- ja inva-wc: Unisex-wc:t saatavilla ainakin puistojuhlassa
Paikalle pääsee rollaattorilla, pyörätuolilla tai kävelykepeillä: Pääsee, mutta keskustan mukulakivetys on epätasaista. Tapahtuma on siis suurimmaksi osaksi ulkona.
Portaita: Ei
Kynnyksiä: Ei(?)
Istumapaikkoja: Ei
Tapahtuman järjestäjän puolesta päihteetön: Ei
Häirintäyhdyshenkilö(t) ja yhteystiedot: Ilmoitetaan myöhemmin.
Järjestämiskieli: Suomi/Ruotsi/Englanti
Melua, hajusteita tai erityisvaloja: Tapahtuma on ulkona. Paikalla usein kovaäänistä musiikkia.
Mahdollisuus tuoda avustaja tai opaskoira mukana: Kyllä.
TURVALLISEMMANTILANPERIAATTEET: https://www.biosfaari.org/fi/jarjesto/turvallisemman-tilan-periaatteet/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *